Personvern

Denne personvernserklæringen gjelder for Optikus MON og vårt nettsted på adresse: http://www.optikusmon.no og forteller om hvordan Optikus MON samler inn og bruker personopplysninger.

Automatisk lagring av informasjon

Optikus MON benytter som de fleste andre nettsteder informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og du kan når som helst avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler.

Din nettleser sender automatisk opplysninger til Optikus MON sine servere hver gang du ber om å få vist en side. Dette er for eksempel opplysninger om hvilken nettleser og -versjon du bruker og din internettadresse (ip-adresse). For hver side som vises lagres i tillegg opplysninger om dato, tid, hvor lenge besøket varer, hvilken side du kom fra, hvilken side du er på, osv.

Opplysningene avidentifiseres og kan ikke bli brukt til å identifisere enkeltpersoner. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet, slik at vi kan forbedre våre tjenester til deg som sluttbruker.

Både Optikus MON og våre underleverandører (for eksempel Funbit som leverer denne nettsiden) lagrer data lokalt på din enhet. Eventuelle underleverandører er underlagt databehandleravtaler og får ikke bruke dataene til annet enn å levere tjenesten vi har bestilt av dem. For mer info om hvordan Funbit sine tjenester behandler persondata se https://funbit.no

Kontaktskjema

På nettsiden kan du be Optikus MON om å kontakte deg eller sende melding til oss via kontaktskjema. Dette mottar vi i vår mail innboks og vi vil gjøre oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Hvordan avvise informasjonskapsler

På Nettvett.no kan du lese om hvordan du kan stille inn nettleseren din for å akseptere eller avvise informasjonskapsler.

  • Om informasjonskapsler på https://nettvett.no/